عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

دیدار امیرعبداللهیان با ۴ نماینده تحریم شده توسط اتحادیه اروپا

وزیر امور خارجه در دیدار با ۴ نفر از نمایندگان مجلس که توسط اتحادیه اروپا تحریم شده‌اند، گفت: بعد از تصمیم غیرالزام آور در پارلمان اروپا به این جمع بندی رسیدند که نمی‌توانند با آتش بازی کنند و آمدند سناریوی دومی را پیاده کرده و تعدادی از اشخاص از جمله شما را در لیست تحریمی قرار دادند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۲ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 29
کد خبر: ۱۷۰۷۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که امروز (یکشنبه) نهم بهمن ماه میزبان چهار نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی که توسط اتحادیه اروپا تحریم شدند، بود در اظهاراتی در جمع آنها با اشاره به اقدام اتحادیه اروپا در تحریم این افراد گفت: اینکه پارلمان اروپایی چنین تصمیمی را گرفت و چنین اقدامی را انجام داد اولا نشان دهنده آن است که آنها درک درستی از فضای داخلی ایران و حتی ایرانیان خارج از کشور ندارند و ثانیا نشان دهنده آن است که شما عزیزان کلام‌تان و قدم‌تان و اقداماتتان در دفاع از منافع ملی کشور و دفاع حداکثری از امنیت ملی کشور موثر و تاثیرگذار بوده است و آنها از واکنش به این نقش مهم و اقدام شما چنین تصمیمی را اتخاذ کردند.

 

وزیر خارجه بیان کرد: ما از سه ماه قبل که این طرح در دستور بود این موضوع را با مقامات اروپا در میان گذاشتیم و به صراحت به آنها گفتیم اگر قرار باشد علیه سپاه پاسداران اقدامی انجام شود که بر یک نهاد حاکمیتی موثر جمهوری اسلامی ایران و بخش نظامی رسمی جمهوری اسلامی ایران تاثیری بگذارد واکنش و پاسخ جمهوری اسلامی ایران بسیار سخت خواهد بود.

 

امیرعبداللهیان ادامه داد: آنها وضعیت و آسیب پذیری خودشان را می‌دانند و بعد از اینکه در پارلمان اروپا این تصمیم غیرالزام آور گرفته شد و در شورای وزیران بحث‌های زیادی کردند و به این جمع بندی رسیدند که نمی‌توانند با آتش بازی کنند و آمدند سناریوی دومی را پیاده کرده و تعدادی از اشخاص از جمله شما را در لیست تحریمی قرار دادند.

 

وی خاطرنشان کرد: شما که از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی بعضی از شماها حتی سفر کاری به اروپا نداشتید و نه سرمایه و حساب بانکی دارید و تحریم‌های آنها تبلیغاتی و شو است. اینکه شما عزیزان را مورد تحریم قرار دادند نشانگر تاثیرگذاری شما و کلام موثر شما در جامعه و در بین ایرانیان و در منطقه و محور مقاومت است و از این منظر ما به وجود شما افتخار می‌کنیم و اینکه طرف اروپایی ساده لوحانه این اقدام را انجام داد که بازخوردهای آن روی مسؤولان و مقامات اتحادیه اروپا قطعا منفی خواهد بود، امیدوار هستیم با ادامه نقش آفرینی و حضور فعال شما در صحنه‌های دفاع از منافع ملی و امنیت ملی همانطور که همیشه بوده ان‌شاءالله بیش از گذشته شاهد تاثیرگذاری و نقش آفرینی شما باشیم.

 

وزیر خارجه بیان کرد:‌ بعد از اینکه در فهرست تحریمی قرار گرفتید توجهات به کلام و مواضع شما بسیاری بیشتر شده و شما امروز یک تریبون قوی برای مردم ایران و جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی هستید.

 

امیرعبداللهیان خطاب به نمایندگان مجلس حاضر در جلسه گفت: به نمایندگی از دستگاه دیپلماسی و آقای رئیس جمهور و دولت جمهوری اسلامی ایران مایلم از همه تلاش‌های ارزشمند شما در دفاع از منافع ملی و امنیت ملی کشور قدردانی کنم.

 

محمد اسماعیل کوثری و مصطفی میرسلیم از جمله نمایندگان مجلس شورای اسلامی هستند که در فهرست تحریم‌های اتحادیه اروپا قرار گرفتند.

 

 اتحادیه اروپا روز دوشنبه سوم بهمن ماه و در ادامه اقدامات ضد ایرانی، ۳۷ شخص و نهاد حقیقی و حقوقی ایرانی را تحریم کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار